Minőségi vadászatokat szervezünk, olyan szakmailag kiválóan kezelt területeken, ahol megfelelő vadsűrűség mellett partnereink a vadászati hagyományok ápolására és az első osztályú kiszolgálásra is kiemelt hangsúlyt fektetnek, így ügyfeleink eredményesen vadászhatnak és egy felejthetetlen, életre szóló vadászélménnyel gazdagodhatnak.

Számtalan ajánlatot kínálunk az érdeklődők részére arra törekedve, hogy mindenki megtalálja nálunk az egyéni igényeinek leginkább megfelelő vadászati és egyéb programlehetőséget. Tudásunk és tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy vendégeink jó kezekben vannak. A fenntartható, etikus vadászat jegyében a gondtalan vadászat felejthetetlen örömét szeretnénk minden vadász számára közvetíteni!

A csomag tartalmazza: Szarvasbika , muflonkos és tarvad vadászata a Süttői Erdészet vadászterületén. 1 db muflonkos 65 cm, 1 db szarvasbika 4,5 kg , tarvad 5 db ( szarvastehén , szarvasünő , szarvasborjú , muflonjerke , muflonbárány , őzsuta , őzgida ). Szállás az Alsóvadácsi vadászházában 3 éjszaka félpanzós ellátással, korlátlan terepjáró használat. A szervezés tartalmazza a 30 napos vadászati engedélyt, vadász felelősségbiztosítást, a részvételi díjat kísérővel és a trófeabírálatot (trófea kifőzése, bírálatra, szállítása, bíráltatása, állatorvosi igazolás). Egyéb feltételek: A csomag ára a vadászat utolsó napján fizetendő. A csomag nem vagy csak részleges teljesülése esetén visszatérítés. A sebzés is elejtésnek számít. Ezen kívül még egyéb csomagot is tudunk ajánlani egyéni igény és egyeztetés alapján.

 

A programcsomag ára : 1220 Euro/ fő-től


Ajánlatkérés

Legújabb akcióink

Vitorlázás

Vitorlázás

A Balatonnal ismerkedni vágyók feledhetetlen élménye, a magyar tenger szépsé...

Tavasz a magasból!

Tavasz a magasból!

Repültél már föld és ég között, mint a madár szabadon? A  hőlégballo...

Ajándékozz élményt!

Élményutalvány Interaktív térkép Időjárás

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön legfrisebb híreinkről, eseményeinkről.